Ramazan'da ihtiyaç sahiplerinin bir nebzede ihtiyaçlarını karşılayabilmek için hayırda yarışmak isteyen genç yüreklerimiz ramazan sandıklarını oluşturdular.

Okulumuzda güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması semineri düzenlendi.

Haz

YKS'ye Girecek Olan Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

Haz

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Ayşegül Zülfikaroğlu tarafından çeşitli videolarla motivasyon konusu üzerinde çalışmalar gerçekleştirilmiştir.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İHL Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Sınavları yapıldı.

May

Okul bahçemize ağaç ve çiçek dikimi gerçekleştirdik.

May

Edebiyat alanındaki ünlü şairler ve şiirleri incelenerek öğrencilerimizle yorumlandı.

Nis

Okulumuzun kuruluşundan beri kütüphane ihtiyacına yönelik çalışmalar ve talepler yapılmaktaydı. Gerek bazı prosedürler gerekse salgın döneminin araya girmesi ile bu süreç epey uzamıştı. Okulumuz uzun bir aradan sonra nihayet kütüphanesine kavuştu.

Nis

Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Nis

Öğrencilerimizin bazı dini ve ahlaki kavramlara dikkatini çekmek için BU KAVRAMLARI BİLİYORMUYDUNUZ? adıyla pano etkinliği düzenlendi.

Nis

Öğrencilerimize verimli ders çalışma veli broşürleri dağıtıldı.

Yıllarca öğrenci yetiştirmiş olup hayatını eğitime adamış eski il milli eğitim müdür yardımcımız İbrahim TAŞ ile sohbet gerçekleştirdik.

Okul koridorlarımıza, öğrencilerimizin ulaşabileceği şekilde satranç takımları yerleştirdik.

Ock

Okulumuzda Öğrencilerin Kitap Okuma Alışkanlığının Geliştirilmesine Yönelik Çalışmalar Yapılmaktadır.

Ock

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilerimizle sohbet gerçekleştirildi.