Edebiyat Alanındaki Ünlü Şairler ve Şiirleri İncelenerek Öğrencilerimizle Yorumlandı.

Edebiyat alanındaki ünlü şairler ve şiirleri incelenerek öğrencilerimizle yorumlandı.

Etkinliğimiz sınıflarda edebiyat alanında önemli eserler veren Necip Fazıl Kısakürek'in belgesel tarzı biyografisiyle başladı.Öğrencimiz Nur Eylül KARSON üstadın kaldırımlar şiirini seslendirdi ve sınıfça yorumlandı.Daha sonra Turgut UYAR, Atilla İLHAN, Cemal SÜREYYA , Nazım HİKMET, Özdemir ASAF gibi ünlü şairlerin hayatları incelenip şiirleri okunarak edebiyat alanındaki katkılarına değinildi.En sonda istiklal marşımızı yazan büyük şair Mehmet Akif ERSOY'un hayatı ve edebiyatımıza katkıları incelenerek etkinlik sonlandırıldı.

Yayın: 31.05.2022 - Güncelleme: 31.05.2022 14:20 - Görüntülenme: 445