Haz

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi gerçekleştirilmiş olup proje kapsamında Türkiye genelinde "Bağımlılık" konulu yarışma düzenlenmiştir. Söz konusu yarışmaya okulumuzdan katılan 9A FSB öğrencisi Medine CAN'ı tebrik ediyor, öğrencimize başarılar diliyoruz.

Sınıf öğretmeni Elif Çırpıcı ÇİĞDEMLİ'ye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ADEP kapsamında akademik danışma kurulu topalntımızı gerçekleştirdik. Toplantıya katılım sağlayan tüm katılımcılara okul müdürümüz Hasan ALKAN teşekkür etti. Gündem maddeleri ile ilgili konuklar fikir, öneri ve düşüncelerini sundular.

May

"İstanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur."  Hz.Muhammed (S.A.V)

İstanbul'un Fethi'nin 568. yıl dönümünde bu kutlu zaferi bizlere armağan eden Fatih Sultan Mehmet Han ve Kahraman askerlerini rahmet ve saygıyla anıyoruz.

May

10-16 Mayıs arası Engelliler Haftasıdır. Engellilik insanlığın ortak sorunudur. Bu yüzden Engelliler Haftası yalnız ülkemizde değil Birleşmiş Milletlere üye 156 ülkede aynı zamanda değerlendirilir.

May

Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Milli birlik ve beraberliğin yanı sıra bağımsızlığımızı anlatan İstiklal Marşı, Anadolu'da Millî Mücadele'nin devam ettiği sırada Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınmış, Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 100 yıl önce milli marş olarak kabul edilmiştir.

Ock

Enerji verimliliği, binalarda yaşam standardı ve hizmet kalitesinin, endüstriyel işletmelerde ise üretim kalitesi ve miktarının düşüşüne yol açmadan, birim veya ürün miktarı başına enerji tüketiminin azaltılmasıdır.

Ara

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim süreci, okullardaki sınavlar ve yarıyıl tatili takvimiyle ilgili Bakanlığımız tarafından bazı düzenlemeler yapılmıştır.

Ara

Şiirlerinde milli ve manevi duyguları ön plana çıkaran, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy doğumunun 147. yılında anılıyor.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e "Başöğretmen" unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlik mesleğini coşkuyla ve yılmadan yerine getiren tüm "ÖĞRETMENLERİMİZİN" günü kutlu olsun!

Kas

Cep telefonu veya bilgisayar kullanımında kendinize sınırlar koyabiliyor musunuz? Kontrol sizde mi değil mi? Bunu başarabiliyorsanız, bu sizin iradeli olduğunuzu gösterir.

Kas

Bilim ve teknolojide yaşanan hızlı değişim, bireyin ve toplumun değişen ihtiyaçları, öğrenme öğretme teori ve yaklaşımlarındaki yenilik ve gelişmeler bireylerden beklenen rolleri de doğrudan etkilemiştir. Günümüzde bilgiyi üreten,günlük hayatında kullanabilen, problem çözebilen, eleştirel düşünen, girişimci,kararlı, iletişim becerilerine sahip, empati yapabilen vb. niteliklerdeki bireylerin yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Anlaşılacağı üzere bireyden yalnızca bilgi sahibi olması değil, belli becerileri kazanması ve bu becerileri hayatının her alanında kullanması beklenmektedir.

Kas

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  belge almaya hak kazandı.

Ekm

11. ve 12. sınıfların akademik gelişimlerini desteklemek için açılan modülü tanımak için videoyu izleyebilirsiniz.