Nis

Teknoloji Bağımlılığıyla İlgili Bilgilendirme Yapıldı.

Nis

Gümüşhane TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri beğendikleri şairlerden şiirler okudular ve okudukları şiirleri yorumladılar.

Nis

Osmanlı dönemi dâhil kadim Türk medeniyet ve kültüründe, sosyalleşme ve kültürel paylaşım araçlarından biri olan ‘Mangala/Göçürme”; geleneksel Türk zekâ ve strateji oyunudur.

Nis

Öğrencilerimiz okul mescidinde öğlen namazlarını birlikte kılıyorlar.

Nis

Bilek Güreşi Müsabakalarında öğrencilerimiz, 3 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti. Müsabakalara katılan öğrencilerimiz İkra UÇAN'ı, Rabia YANKIN'ı ve Sudenas YAPAR'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Türkiye’nin afet yönetimi ve uluslararası yardım kurumu: AFAD Afet ve acil durumlara ilişkin ülkenin yetkin ve yetkili teşkilatıdır.

Nis

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerine AFAD eğitim sorumlusu Ercan KÜÇÜKÖNER tarafından Afet ve Acil Durum konusunda farkındalık eğitimi düzenlenmiştir.

Nis

Öğrencilerimiz 3*3 Basketbol Genç Kızlar A Turnuvasında İl 2.si Oldu.

Nis

Kariyer planlama ve meslek seçimi ile ilgili seminer verildi.

Nis

Okulumuzun Sivil Savunma kulübü çalışmaları kapsamında okulumuzda deprem ve yangın tatbikatı başarılı bir şekilde yapıldı. Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yangın ve deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.

Nis

Hala hayatta olan günümüz yaza ve şairlerinin tanıtımı amacıyla pano düzenlendi.

11. ve 12. sınıflarımıza deneme sınavı yaptık.

Bugün Türkiye´de, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümünde Çanakkale şehitleri anılıyor.

Okulumuz bünyesinde  öğrencilerimizin  kendilerini daha iyi geliştirebilmelerine olanak sağlayacak  mekanlar  düzenledik.

Öğrencilerimiz Berat kandili önemiyle ile ilgili okulun mescidinde bir program yaptı.