Okulumuzda Öğrencilerimizin Kendilerini Daha İyi Geliştirebilmelerine Olanak Sağlayacak Mekanlar Düzenledik.

Okulumuz bünyesinde  öğrencilerimizin  kendilerini daha iyi geliştirebilmelerine olanak sağlayacak  mekanlar  düzenledik. Öğrencilerimiz  etüt odamızda  her bireysel olarak ders  çalışabiliyor  hem de sesli okuma çalışmaları  yapabiliyor. Özenle hazırladığımız  tilavet odasında  hem Ķur'an- ı Kerim çalışmaları yapılıyor hem de isteyen öğrencilerimiz kitap okuyabiliyor.Okul kütüphanemiz her geçen gün artan kitap sayısıyla kitap okumak için sakin bir atmosfer sunuyor.

Yayın: 18.03.2023 - Güncelleme: 18.03.2023 14:23 - Görüntülenme: 61