Günümüz Şair- Yazarları

Hala hayatta olan günümüz yaza ve şairlerinin tanıtımı amacıyla pano düzenlendi.

Kalite takip sistemi çerçevesinde Mart ayı için yapılması planlanan günümüz şair ve yazarlarının tanıtımı çalışması okulumuz Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Şengül KEÇECİ öncülüğünde 11-A sınıfı tarafından tamamlandı. Günümüzde hala hayatta olan yazar ve şairlerimizden birer tanesini seçen 11-A sınıfı öğrencileri hazırladıkları içerikleri öğretmene teslim etti ve hazırlanan içerikler 10-Proje sınıfı öğrencilerinden Ravzanur Yıldırım ve Havvanur Topuz adlı öğrenciler tarafından panoya yerleştirildi. Yazar ve şairlerin hep geçmişte kaldığı düşünen öğrenciler için pano oldukça ilgi çekici oldu. Öğrenciler hala hayatta olan bu kadar şair ve yazar olmasına şaşırdıklarını ifade etti.

Yayın: 08.04.2023 - Güncelleme: 08.04.2023 10:21 - Görüntülenme: 76