Okulumuz Uzun Bir Aradan Sonra Nihayet Kütüphanesine Kavuştu.

Okulumuzun kuruluşundan beri kütüphane ihtiyacına yönelik çalışmalar ve talepler yapılmaktaydı. Gerek bazı prosedürler gerekse salgın döneminin araya girmesi ile bu süreç epey uzamıştı. Okulumuz uzun bir aradan sonra nihayet kütüphanesine kavuştu.

Birçok kitaba, birçok yazara ve birçok türe ev sahipliği yapan okulumuz kütüphanesi açılış serüveninin ardından öğrencilerle de buluştu. Yeni kütüphanemizi tanıtma amacıyla okulumuzda etkinlikler yapıldı. Öğrencilerin kütüphaneyi rahatça inceleyebilecekleri, keşfedebilecekleri zaman dilimi oluşturuldu.

Yayın: 28.04.2022 - Güncelleme: 28.04.2022 15:36 - Görüntülenme: 152