YKS'ye Girecek Olan Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

Sevgili Gençler,

Sınavlar sınav günü kazanılmaz veya kaybedilmez. Sınav zor değildir, sorular zor değildir, çalışmak ve çaba göstermek zordur. Siz zor olanı süreç içinde gerçekleştirdiniz ve elinizden geleni yaptınız bu yüzden en başta kendinize bir teşekkür borçlusunuz. Sevgili gençler, süreçte göstermiş olduğunuz çabanın karşılığını alacağınız bir gündür sınav günleri ve sadece akademik bir "sıralama sınavı" olarak yer alacak hayatınızda. Bu sınav hayatınızdaki ne ilk ne de son sınav olacak ve bu sınav sizin iyi bir insan olmanızın, ilgilerinizin, becerilerinizin, biricik olmanızın, kendinize olan güveninizin, umutlarınızın, hayallerinizin ve süreç içinde yaşadıklarınızın ölçüsü ve konusu asla olmayacak. Hazırlandığınız 2022 YKS 'nin emeklerinizin karşılığını alacağınız, sonuç ne olursa olsun mutluluk duyacağınız bir sınav olarak hayatınızda yer almasını diliyoruz. BAŞARILAR!

"Hayatınızda kazanmadan önce, zihninizde kazanmak zorundasınız." (John Addison)

Yayın: 17.06.2022 - Güncelleme: 17.06.2022 19:11 - Görüntülenme: 213