Hayırda Yarışan Genç Yürekler

Ramazan'da ihtiyaç sahiplerinin bir nebzede ihtiyaçlarını karşılayabilmek için hayırda yarışmak isteyen genç yüreklerimiz ramazan sandıklarını oluşturdular.

Kuran ayı, oruç ayı, birlik ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayına günler kaldı. Topluca açılan iftarlar, birlikte kılınan teravihler ve ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlarla Müslümanlar arasında birlik ve beraberliğin yoğunlaştığı günler yeniden yaşanacak.

Öğrencilerimiz Ramazanın yaklaştığı bugünlerde hayırda yarışmak için ramazan sandıklarını oluşturdular. Bu niyetle öğrenciler yardımseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahipleri ulaştırmada köprü görevi görecekler.

Hayırda yarışmak için yola koyulan genç yürekleri şimdiden ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını  karşılama  düşüncesi, onlarda  ciddi bir heyecan yarattı.

Yayın: 18.03.2023 - Güncelleme: 18.03.2023 10:15 - Görüntülenme: 73