İHL Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Sınavları Yapıldı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İHL Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Sınavları yapıldı.

Din Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda 9,10,11 ve 12 . sınıf öğrencilerinin sınıf düzeyinde almış oldukları AİHL Meslek derslerinde kazanımları edinme düzeylerini ölçmek amacıyla Türkiye genelinde 1. Dönem aralık ve ocak ayında, 2.Dönem mart ayında olmak üzere üç sınav yapıldı. Gümüşhane TOBB Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi İHL MESLEK DERSLERİ öğretmenleri Fatma YILDIZ ve Elif ÜLKER, ARAPÇA öğretmeni Elif ÇIRPICI ÇİĞDEMLİ oluşturdukları soru hazırlama ve testleri değerlendirme komisyonu 1. dönemdeki sınavları yaptı. 2. dönem yapılan sınav soruları Din Öğretimleri Genel Müdürlüğü hazırladı. Testi değerlendirme kısmı yine aynı komisyon tarafından yapıldı. Gümüşhane TOBB Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi İHL MESLEK DESLERİ öğretmenleri Fatma YILDIZ ve Elif ÜLKER, ARAPÇA öğretmeni Elif ÇIRPICI ÇİĞDEMLİ yapılan bu sınavda meslek dersleriyle ilgili analitik düşünme, yorumlama, hafızayı kullanma, delil getirme becerileri kazanmalarına katkı sağladığını noktasında ortak görüşlerini açıkladılar.

Yayın: 01.06.2022 - Güncelleme: 01.06.2022 14:30 - Görüntülenme: 269