Okulumuzda Öğrencilerin Kitap Okuma Alışkanlığının Geliştirilmesine Yönelik Çalışmalar Yapılmaktadır.

Öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanabilmesine dair çalışmalar ve bu çalışmaların takibi;öğrencilerimizin akademik ve zihinsel becerilerinin iyileşebilmesi,söz varlığı açısından zenginleşebilmesi ayrıca özgün bakış açıları kazanabilmeleri açısından son derece değerlidir.Bu bakımdan gerek ders saatleri içerisinde gerekse okul dışında öğrencinin kitapla bir araya gelmesi ve okuma eyleminden keyif alabilmesi için biz öğretmenlere de büyük görevler düşmektedir.

Yayın: 31.01.2022 - Güncelleme: 31.01.2022 10:59 - Görüntülenme: 174