Ramazan'da ihtiyaç sahiplerinin bir nebzede ihtiyaçlarını karşılayabilmek için hayırda yarışmak isteyen genç yüreklerimiz ramazan sandıklarını oluşturdular.

Okulumuzda güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması semineri düzenlendi.

Haz

YKS'ye Girecek Olan Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

Haz

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Ayşegül Zülfikaroğlu tarafından çeşitli videolarla motivasyon konusu üzerinde çalışmalar gerçekleştirilmiştir.

Okul bahçemize ağaç ve çiçek dikimi gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzun kuruluşundan beri kütüphane ihtiyacına yönelik çalışmalar ve talepler yapılmaktaydı. Gerek bazı prosedürler gerekse salgın döneminin araya girmesi ile bu süreç epey uzamıştı. Okulumuz uzun bir aradan sonra nihayet kütüphanesine kavuştu.

Nis

Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Yıllarca öğrenci yetiştirmiş olup hayatını eğitime adamış eski il milli eğitim müdür yardımcımız İbrahim TAŞ ile sohbet gerçekleştirdik.

Ock

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilerimizle sohbet gerçekleştirildi.

Ekm

Büyük Türk Milleti'nin şanlı tarihindeki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılını kutlamanın sevinci içerisindeyiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e "Başöğretmen" unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlik mesleğini coşkuyla ve yılmadan yerine getiren tüm "ÖĞRETMENLERİMİZİN" günü kutlu olsun!

Ekm

11. ve 12. sınıfların akademik gelişimlerini desteklemek için açılan modülü tanımak için videoyu izleyebilirsiniz.

Türkiye´de, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümünde Çanakkale Şehitleri anılıyor...