2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sınav Programı yayınlandı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Pansiyon Kayıt Kılavuzu

Ock

Sayın Velimiz, Öğrencilerimizin; akademik, kültürel vb. gelişiminde, okul-aile işbirliğinin etkisi kaçınılmaz olduğundan öğretmen-veli görüşmelerine büyük önem vermekteyiz. Bu görüşmelerin daha verimli ve etkili gerçekleşmesi amacıyla öğretmenlerimizle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde bireysel görüşme yapabilirsiniz.

Ara

30.12.2021 Perşembe günü saat 10.00'da tüm sınıf seviyelerindeki öğrencilerimize İHL Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Sınavı yapılacaktır.

Haziran Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi açıklandı.

Kas

Aşağıda sunulan anket, Gümüşhane TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi faaliyet ve hizmetleri hakkındaki görüş ve beklentilerinizi ölçmek amacıyla hazırlanmıştır. Sorulara vereceğiniz cevaplar Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında bize ışık tutacak ve çalışmalarımıza yön verecektir. Bu nedenle anketin özenle doldurulması önem arz etmektedir. Emek ve katkılarınız için teşekkür ederiz.

Kas

İçerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımızın motivasyonunun artırılması ve sağlık çalışanlarının çalışma koşulları hakkında farkındalık oluşturarak onlara karşı vefa duygularını ifade etmelerini sağlamak amacıyla ortaöğretim öğrencileri arasında kısa film yarışmaları düzenlenecektir. Yarışmaya ilişkin şartname ekte sunulmuş olup hazırlanan eserlerin 27.11.2020 tarihine kadar okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.