Okulumuzda Filistin'deki ihtiyaç sahiplerine destek amacıyla kermes yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e "Başöğretmen" unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlik mesleğini coşkuyla ve yılmadan yerine getiren tüm "ÖĞRETMENLERİMİZİN" günü kutlu olsun!

Kas

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Trabzon Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Yavuz BAYRAM İnsan Hakları ve Demokrasi Penceresinden Medya konulu söyleşide öğrencilerimizle bir araya geldi.

Ekm

100. Yıl dönümünde, Cumhuriyeti ve Türk Vatanını bizlere miras bırakarak bu topraklar üzerinde onurlu bir hayat sürmemizi sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlığımızın bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

"Vakti Kuşanmak" Projesi Kapsamında Okulumuzda Kitap Köşesi Oluşturuldu.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adnan GÜRBÜZ Okulumuzu Ziyaret Etti.

Ağu

Öğretmenlerin mesleki çalışmaları, yeni eğitim öğretim yılında 4 Eylül 2023 Pazartesi başlayacak.

Birinci dönem, 11 Eylül 2023 Pazartesi başlayıp 19 Ocak 2024 Cuma sona erecek.

May

24.05.2023 Çarşamba Günü 13.30-16.00 saatleri arasında Okulumuzda Kan Bağışı Kampanyası Düzenlenecektir. Tüm velilerimiz ve kan vermek isteyen herkes okulumuza davetlidir.

Tem

Din öğretimleri genel müdürlüğünün hazırlamış olduğu imam hatip okularının dünü ,bugünü ve geleceğini anlatan videolar izlendi.

Tem

12. sınıf velilerimize Sınava Ben de Hazırlanıyorum semineri yapıldı.

Tem

Okulumuzda "Resfebe" etkinliği düzenlendi.

Tem

E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr web siteleri öğretmenlerimiz tarafından incelendi.

May

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırma ve kitap okumayı sevdirme amacıyla kitap sunumları yaptırıldı.

May

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte çiçek yetiştirmeye devam ediyoruz.

May

İmam Hatip eğitimi içerisinde dini kavramlar önemli bir yer tutmaktadır. Öğrencinin düşünüp, analiz edip, sonuçlara ulaşabilmesi için kavramları öğrenip, içselleştirmesi gerekmektedir. Bundan dolayı derslerde çeşitli oyun ve etkinliklerle kavramlar işlenmektedir.