Okulumuz Geleneksel El Sanatlarını Tanıyor

Din öğretimi müdürlüğünün kalite takip sistemi kapsamında okulumuzda geleneksel el sanatları panosu hazırlandı. Belirli aralıklarla çeşitli konulara dikkat çeken okul panolarından biri, bu kez geleneksel el sanatlarımızı öğrencilere tanıtmak için donatıldı. Türk dili ve edebiyatı öğretmenimiz Şengül Keçeci'nin oluşturduğu bu mini sergi öğrenciler tarafından ilgi ile karşılandı. İçerisinde çeşitli hat, tezhip ve ebru çalışmalarını barındıran bu örnekler Şengül Keçeci tarafından öğrencilere tanıtıldı. Öğrencilerin özelikle hat ve tezhip sanatını yeni duyduklarını gören Şengül Keçeçi, "Bu konuda böyle bir eksiklik olduğunu bilmiyorduk. Eksik bir noktaya parmak basmış olmamız sevindirici." dedi.

Yayın: 02.12.2021 - Güncelleme: 02.12.2021 12:09 - Görüntülenme: 183