Hedef 2024

Hedef YKS Üniversite Akademik Çalışmaları

Ock

DYK'na katılan Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize Yönelik Motivasyon Etkinliği yapıldı.

Ock

Okulumuzda açılmış olan Destekleme ve Yetiştirme kurslarının değerlendirilmesinin yapılacağı değerlendirme sınav takvimi oluşturulmuştur. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılını birinci dönem destekleme ve yetiştirme kurslarının değerlendirme sınav takvimi hazırlanarak sınıf panolarında öğrencilere durulmuştur.

Ock

Mesleki Rehberlik Bağlamında Öğrencilerimiz İl Müftülük Çalışanlarıyla Buluştu.

Ock

20 Ocak-03 Şubat 2023 tarihleri arası yarıyıl tatilinde YKS Kampı etkinlikleri planlandı.

11-15 Nisan 2022 Ara Tatilinde YKS ve Motivasyon Kampı etkinlikleri yapıldı.

Mrt

PDR Servisince 12. Sınıf Öğrencilerimizin Sınav Süreçlerine Katkı Sağlayacak Seminer Gerçekleştirildi.

Kariyer Günleri Söyleşi Programı

Mrt

Ara Tatil YKS Kampı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Şbt

22 Ocak-04 Şubat 2022 tarihleri arası yarıyıl tatilinde YKS Kampı etkinlikleri yapıldı.

Şbt

12. Sınıf Öğrencilerimize MSÜ 2022 Tanıtım ve Bilgilendirmesi Yapıldı.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Tüm Sınıf Seviyelerindeki Öğrencilerimize Deneme Sınavı Yapıldı.

Ara

12. Sınıf öğrencilerimize Deneme Sınavı yapıldı.

Ara

24.12.2021 Tarihinde 10.Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Kazanım Ölçme Sınavı Yapılmıştır.

Ara

24.12.2021 tarihinde Hedef 2022 kapsamında aralık ayında yapılmasi planlanan YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Sınavı çıkmış soruları 12.Sınıf öğrencilerimize yapılmıştır.