Hayatımın Kitabı

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırma ve kitap okumayı sevdirme amacıyla kitap sunumları yaptırıldı.

Kalite takip sistemi çerçevesinde Nisan ayı için yapılması planlanan kitap okuma alışkanlığını artırma çalışması okulumuz Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Şengül KEÇECİ öncülüğünde 10-FSB sınıfı tarafından tamamlandı. Öğrenciler okudukları kitaplar içinden en çok etkilendiklerini arkadaşlarına tanıttı. Kitapların içeriğinden, neden etkilendiklerinden, yazarı hakkında ilgi çekici durum var ise bunlardan bahsedilen sunumlar hazırlandı ve öğrenciler tarafından sunuldu. Yapılan sunumların kitap okumaya teşvik etmesi bakımından oldukça etkili olduğu, sunumların öğrenciler üzerinde merak uyandırıp bahsi geçen kitapların okuma isteğini tetikledi gözlemlendi.

Yayın: 18.05.2023 - Güncelleme: 18.05.2023 09:37 - Görüntülenme: 97